ГлавнаяУкраина

Сергій Притула: "Мать-перемать!!!! І яка тепер нафіг різниця, про що вона співає?!!!!"

Ведучий національного відбору "Євробачення" розкритикував фіналістів конкурсу.

Сергій Притула: "Мать-перемать!!!! І яка тепер нафіг різниця, про що вона співає?!!!!"
Фото: facebook/serhiyprytula

Телеведучий Сергій Притула поділився одкровеннями на власній сторінці у Facebook. Спершу - пройшовся по ведучих і гостях конкурсу.

"Монатік вийшов співати в халаті і я його повністю підтримую, я дивлюсь конкурс точно так само. Тільки на дивані. Остапчук неймовірно органічний! Скічко подумки проговорює текст і свій і колег по сцені. Але який він красивий... Мірошніченко в грінрум!"

Не сподобався Притулі і виступ Джамали: "Після розкоші минулорічного виступу Джамали з тим деревом і т.д., зараз обмежити драматургію в номері хореографічними елементами? Ну, не чіпляє так. І дуже темна сцена".

Фото: Александр Ратушняк

Далі в немилість потрапили шведи: "Швеція. Слава Богу, що правилами шоу заборонено мастурбувати на сцені під час виступу, інакше б швед це зробив".

Фото: Александр Ратушняк

"Фінляндія. Жіночка певно в траурі... разом з тим роялем непогано б дивилась на базі "Феросплавщик" в Приморську, під Бердянськом. Тільки рояль поміняти на іоніку, а цю пісню на нормальний репертуар. Карочє, женщіна! Гдє "Марджанджа"?!!! В чувака з рояля валить дим. ... Не здивуюсь, якщо всередині сидять 4-ро маленьких китайців і курять Бонд в м`якій пачці".

Фото: Александр Ратушняк

"Азербайджан. Дівчинка десь в італійському ресторані співає. Там теж так на дошках крейдою пише: паста, лазанья, фетучіні... Мать-перемать!!!! Кінь!!! На стрємянці!!!! І яка тепер нафіг різниця, про що вона співає?!!!!"

Фото: Александр Ратушняк

"Греція. Дуже красива права нога. Цікаво, чи ліва така ж? Фореве енд еве??? Блін, а що всі греки мають співати те, що було хітами у Деміса Русоса? О, веселіше! У дівчинки з`явилось два раба! Певно служила в нацгвардії?! А взагалі, афігєнна пісня!!! Була б в 97-му році!"

Фото: Александр Ратушняк

"Молдова. Хей, мамма? Ну, добре, що Сальто назад не пройши, бо було б "О, мамо" проти "Хей, мамма!". Ну хоч у когось все ок зі статевим життям! Пісенька весела!"

Фото: Александр Ратушняк

"Кіпр. Бувають жахливі номери двох типів: як в Сєрьожі Лазарєва, де прям перебор, і от як зараз в Кіпріота, якого хочеться усипити разом з підтанцьовкою".

Фото: Александр Ратушняк

"Я дуже люблю Вірменію! Ваша співачка найкраща в світі! (Насправді ніфіга подібного, просто під дверима розмовляють з кавказьким акцентом, я не розумію, чи це Азербайджан вже вирахував де я живу, чи вірмени прийшли заздалегідь!). По довжині і красі коси вірменка вже програла чорногорцю:)))))! Якщо б я жив з жінкою, яка сказала б, що хоче заспівати ось цю пісню в караоке-барі, я б розлучився!"

Фото: Александр Ратушняк

"Австрія. Джастін Тімберлейк, якого посадили на місяць? Хм.. ново! А може він Маленький Принц? А може принцеса? Відколи то хлопи на місяці катаються. Ну ладно хлопчик на заставці Дрімворкс рибку ловить з місяця, а тут здоровий хлоп. "Фе, не пасує", - сказала б моя бабця! Але, принаймні, це було приємно слухати".

Фото: Александр Ратушняк

"Румунія! Ооооооо!!! Ну нарешті! Пішов позитив! Може розгорітись міжнародний скандал. І я навіть не про те, що речетатив соліста тупо злизаний з якогось відомого хіта, який я не можу пригадати. Але кобіта так лупашить тірольскі наспіви, що я б на місці тамтешніх вівчарів образився! Ну... випертись у воюючій країні з гарматами на сцену... ну ви шо?!"

Фото: Александр Ратушняк

"Нідерланди. Молодці! Мо-лод-ці, що вдягли темні сукні! Думаю, всі дівчата зі мною погодяться! Вокальні ангели Чарлі. Ну що, співати вміють. Та, яка найдовгоногіша вдягла штани, щоб сестри не комплексували!"

Фото: Александр Ратушняк

"Угорщина. Ооооо!!! Валить рееееееп!!! Французький? Арабський? Фатакакууууууулььь!!!!!! Зараз вийде Будулай і скаже: уході, Клавдія!"

Фото: Александр Ратушняк

"Данія. Дуже важко дивитись їй в очі... Така як вхопить, то і не вирвешся... Як спитає: "Ти будеш на мені женицця?", то без варіантів... Пісня дуже традиційна".

Фото: Александр Ратушняк

"Хорватія. Якщо він послизнеться, то перших два ряда не виживуть... Але молодець. Гарно співає".

Фото: Александр Ратушняк

"Норвегія. Соліст чимось змахує на Антіна Мухарського, чогось підсвідомо чекаю, що зараз перейде з англійської на нашу і гаркне "На Данбасє русскіх нєт"!!!"

Фото: Александр Ратушняк

"Білорусь!!!!!! Ааааааааааааааа!!! Ось вони мої фаворити!!!! Голосуємо люто і без роздумів!!!! Познайомився з Тьомою і Ксенією в Києві на нашому нацвідборі! Це просто 2 сонця в купі!!! Нефмовірні і щирі! Давайте покажемо білоруській "ваті", якої не менше ніж у нас, що білоруська мова - це мова успішних сябрів, а не "ето смєшноє нарєчьє русскава язика"!"

Фото: Александр Ратушняк

"Болгарія. Зразу видно, що Діма Білан продюсував. Але як ти хлопчик не старайся, як не причісуйся, все одно Алєксєєва не переплюнеш".

Фото: Александр Ратушняк

"Ізраїль. Певно 120-ть від грудей тисне чувак. Чого я слухаю його завивання і згадую блогєра Кузнєцова на національному відборі? Вийшла підтанцовка і вжарила джигу! І так само раптово зникла. Щоб не звикали до хорошого! Навіть якщо не виграє, то може всіх набити. Всіх крім хорвата!".

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram