ГлавнаяУкраина

Притула налупцював пранкера, який з голою дупою бігав перед Джамалою

Тернопільський Сірий шкодує, що мало дав!

Український телеведучий Сергій Притула зізнався, що йому довелося "розбиратися" з пранкером, який зняв штани на "Євробаченні" перед Джамалою. Про це Притула написав на своїй сторінці у Facebook: "Вивів я хлопачку з «бєсєдки», поставив під деревом і набив кулаком. Ні, не по лицю. Просто, як цвяшок молотком, по голові, по-хлопськи".

Фото: facebook/serhiyprytula

Усе це відбулося 10-ть років тому на одному з корпоративів ранкового шоу "Підйом", куди майбутній пранкер Віталій Седюк прийшов практикантом. "Цей був найкращий практикант за весь час існування шоу! Молодий, красивий, високий, спортивний, комунікабельний, гарно поставлена вимова, вільно володів англійською! І-де-аль-ний!", - пише Притула.

Фото: facebook/serhiyprytula

Проте перший же корпоратив все розставив на свої місця, розповідає Притула: "Екзамен хлопчина тоді не здав: висьорбав мій коньяк ... впився, як маленьке поросятко, почав бездарно залицятись до новоканальських красунь і, коли спіймав облизня, облив одну водою з пляшки… на піку неадекватності практикант підсів до мене і сказав: «Притула, йдем бити Педана»! Так от коли цей дурік вчора крутив голою сракою перед Джамалою я дуже шкодував… шкодував, що мало дав тоді по тій дурній голові".

Нагадаємо, голі сідниці засвітился на виступі Джамали на гранд-фіналі "Євробачення".

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram