ГлавнаяУкраина

Фреймут одела дочку в леопардовый Dolce&Gabbana и рассказала про детей-вундеркиндов

Телеведущая призналась, что страдала послеродовой депрессией и боится застрять в роли многодетной матери.

Украинская ведущая Ольга Фреймут, которая летом родила третьего ребенка, теперь стала экспертом не только по чистоте и хорошим манерам, но и по материнству. В декретном отпуске телезвезда не сидит без дела, а снимается в новом шоу и регулярно появляется на страницах глянца.

На этот раз Фреймут снялась в гламурной фотосессии вместе со своей старшей дочкой Златой, примерив наряды от Dolce&Gabbana. Продемонстрировав свою идеальную фигуру и модельные способности дочери, Ольга рассказала о том, как меняло ее материнство.

Ольга Фреймут с дочкой Златой
Фото: elle.ua
Ольга Фреймут с дочкой Златой
"Злата з’явилася, коли мені було 23 роки. На ній я вчилася бути мамою: відволікалася на кар’єру, будування себе. Безвідповідальна була. Могла взяти дочку на зйомки безпритульних, їхати машиною зі Львова до Києва і зрозуміти, що забула сосочку... Але Злата і я - ідентичні. Все, що мені подобається і дратує в ній - подобається і дратує в мені", - разоткровенничалась Фреймут в интервью журналу ELLE (Украина).
Ольга Фреймут
Фото: elle.ua
Ольга Фреймут
"А з дрібнотою все по-іншому. Дуже змінила мене поява Валерія. Я так чекала, коли він народиться. Але перші місяці були емоційним викликом: замість радості я відчувала страх за сина. Довго не наважувалася на няню, в кожній бачила небезпеку. Якось одній няні, яка прийшла до нас на стажування, так і не дала дитину на руки... Зараз розумію, що то була післяпологова депресія. Навіть молоко зникло, тому сина годувала сумішшю, від цього почуття провини перед ним зростало. І тільки з народженням Дуні я нарешті отямилася - все втрамбувалося і я стала собою", - призналась 35-летняя мама троих детей.
Фреймут приучает дочку к гламуру с детства?
Фото: elle.ua
Фреймут приучает дочку к гламуру с детства?
"Злату я просто любила і люблю - без методик та експериментів. А Євдокію та Валерія виховую. У сина насичений розпорядок дня - в який просто так не втрутишся. Після сніданку - заняття. Потім прогулянки - і знову заняття. Він маленький ботанік у нас. Якось нова няня підійшла до мене і так щиро заявила: «Попереджати потрібно, що він у вас такий розумний». Люблю хизуватися найріднішим відео з телефону, де Валерій в рік і два обідає та переглядає картки Домана. Запросто називає породи собак, геометричні фігури... Зараз співає пісні - куплет і приспів; відрізняє Ван Гога від Васнецова. Євдокією займається перша няня Валерія, Катя. Донечка теж з першого місяця життя має уроки. Ми їй показуємо спеціальні книги, ті ж карточки Домана. Вмикаємо адаптовану для малят класичну музику..." - рассказала Ольга.
Дочке Ольги Злате 11 лет
Фото: elle.ua
Дочке Ольги Злате 11 лет
"Поява трьох дітей вплинула на мій стиль. Раніше образ телевізійний не відрізнявся від домашнього. А тепер підбори взуваю переважно «на люди». Бо постійна руханка вимагає зручного вбрання.Два рази на тиждень я втікаю від всіх на уроки стречінгу до Яни Заєць. Це моя близька подруга, яка вміє швидко повертати мене у форму. Заняття такі виснажливі, буває паморочиться в голові, особливо дратує не ідеальне тіло у відображенні дзеркал... Дієта ж сама склалася: дві вагітності і тепер, коли Євдокію годую грудьми, доводиться їсти тільки корисну їжу. Маленькими порціями і часто. А дієту я вигадала таку: їм те, на що хочу бути схожою. Тому відмовляюся від смальцю, свинини... Таке з собою гидко асоціювати", - поделилась секретами красоты Фреймут.
Злата Митчелл
Фото: elle.ua
Злата Митчелл
"Я зрозуміла, що якщо хочу вижити і не загубитися під тавром виснаженої багатодітної мами, доведеться робити мільйони справ одночасно. Менше сплю, більше рухаюся, швидше приймаю рішення. Раніше любила сама прибирати, купувати продукти. Звісно, тепер таку розкіш собі не дозволити - у мене з’явилися помічники. Водій, няні, домробітниця, особистий помічник. Це допомагає якісніше жити вже і зараз", - отметила Фреймут, которая недавно стала снова работать на "Новом канале".

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram