ГлавнаяСобытия

MamaRika представила дерзкий клип об украинских девушках

Певица презентовала видео на песню "ХХDD"

Украинская певица MamaRika, ранее известная как Эрика, презентовала клип на песню "ХХDD".

В новом видео голосистая артистка предстала в дерзком и очень сексуальном образе - в блестящих черных брюках, красном топе в сеточку и с дредами. Компанию певице составили не менее эпатажные девушки, среди которых была даже негритянка.

MamaRika на съемках нового клипа
MamaRika на съемках нового клипа

"Главной целью было показать красоту и неповторимость современных украинских девушек, их независимость, стиль и отношение к жизни. Пусть это видео станет визиткой всех украинок - разных, сильных, свободных", - так прокомментировала выход нового клипа MamaRika.

Народ, нарешті,наша команда презентує вам кліп #ХХДД❗️ Основною метою було показати красу та неповторність сучасних українських дівчат,їх незалежність,стиль та відношення до життя.Нехай це відео стане візиткою всіх українок-різних,сильних та вільних,адже саме такими вони і є! Безмежне дякую всій моїй #dreamteam. Радіслав Лукін @radislav ( @balls_production ) - це 5-ий кліп поспіль із тобою і я в захваті від того,наскільки ти кожен раз вмієш мене здивувати і кожного разу підняти планку тримати її.Братан,твоя самовіддача,професіоналізм та людяність- це просто космос!💪 @dzvinkas (style)- дякую за стиль,за твоє бачення,та за волю до експериментів! @doroshenko_max (operator)- дякую за професіоналізм,терпіння та твої невтомні руки! @leskovaiana (makeup)- все було перфект!Ніхто і не замітив моїх синяків під очима! @oksana_paladii (hairstyle)- дякую за круті ,а головне швидкі трансформації! @olya_flow_masters та балет “Flow masters”- ти просто за один день зробила неможливе!Дякую за кожну фішечку та рух! @tati.yu (director)- ти моя з вигляду маленька тендітна,але дуже міцна опора!Поки ти поруч- я збаґойна! Окреме дякую всім нашим друзям,які підставили своє міцне плече і були поряд: @inna_chyzhenko , @maksimyr4enko , @denys_tsitsishwily , @sergei.goroh , @andreyberezhko ,Yuriy Shevchik,Dmitriy Shchebetenko, Aleksandr Koshevets, Aleksandr Lutsishin. @nkostohlod - дякую за наш крутий #MAMAVLOG ! Дякую за круті фото - @kirill.kolodii и @andrewwhiteph @markdevite - додав смакоти у саунд. І просто гігантське спасибі всім моїм supa #girls ,які стали основою цього кліпу: @dashagaga @juli_sakhnevych @patience_wemuna @xo_bona @alina_maslak @v.vero.n @floralazareva @karo4ka @kiratinavalentina @asianpavlushaa Бабоньки- ви просто агонь!!!🔥 Окреме дякую локаціям,які дали можливість зняти в себе красоту: Санаторій «Жовтень», ЦКМ та бібліотека КПІ, ресторан @chaihona_bazar склади @svoysklad . Велике дякую @olena_busel та бренду @buddulviv за підтримку! Ну і саме потужне дякую летить любові всього мого життя @serega_sereda !Дякую,що любиш,віриш і терпиш мене!❤️ Дивимось кліп по ссилці в профілі,репостимо,коментуємо.Короче, #ходятьхлопцідодівчат !😜🙌

Публикация от MamaRika (@mamarika_official)

Режиссером видео выступил Владислав Лукин, которому артистка написала отдельную благодарность в соцсети и отметила, что несмотря на то, что они сотрудничают уже в пятый раз, он продолжает удивлять певицу нестандартными фишками и идеями. 

Съемки проходили в необычных местах - советском санатории под Киевом, ресторане, библиотеке КПИ и закрытом складе. 

Ранее ртмечалось, что певица решила разбавить свой влог, добавив в видео свои рабочие будни и шопинг.

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram