ГлавнаяУкраина

Тоня Матвієнко: "Я була шокована реакцією Арсена на мою вагітність"

Роман доньки легендарної Ніни Матвієнко і учасника "Голосу" викликав безліч чуток. Але вони не зважали. З часом все стало на свої місця: почуття виконавців Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшли перевірку на міцність. І якщо спершу Арсен віджартовувався, коли його запитували про одруження, то зараз, після народження спільної доньки, він сам повів кохану до РАЦСу. Про те, яким стало життя співачки з новим цивільним чоловіком і маленькою донечкою, читайте сьогодні, в 36-й день народження Тоні.

Тоню, як змінилося твоє життя після народження другої дитини?

Коли у мене з'явилася маленька Ніна, змінилося все повністю. Материнський "день сурка" розбавляє моя робота. Через годування, часу на себе залишається мало, ледве все встигаю! Коли у тебе немовля, про сон можна забути, не уявляю, як може бути по-іншому. Арсен допомагає у всьому, а особливо у побуті. 

Як повернулась у форму після пологів?

У спортзал почала ходити тільки, коли Ніні виповнився четвертий місяць. Дієта неможлива через годування. Під час вагітності я набрала двадцять кілограмів і потихеньку худну, спеціально нічого не роблячи.

Тоня Матвієнко під час другої вагітності
Фото: instagram
Тоня Матвієнко під час другої вагітності

Наскільки для тебе важливо стежити за зовнішністю?

Мені важлива моя зовнішність, тому всі процедури я переважно роблю вдома. Дівчата приїзджають, враховуючи моє положення і фарбують волосся, доглядають за руками та ногами. Крім цього, навідуюся до косметолога.

Як відреагувала на народження сестрички твоя старша донька?

Уляна дуже щаслива, що у неї тепер є сестричка! Під час вагітності хвилювалася через моє самопочуття, була дуже уважною до мене. 

Є різниця, коли ти мама в 20 років (навіть раніше) і зараз?

Чесно, я не пам'ятаю вже, як тоді все було. Мені здається, що немає. Немає віку в материнстві! Мама - в будь-якому віці проявляє любов, піклування за своїм чадом. Можливо, зараз страшніше, бо багато знаю.

Тоня з дочкою Ніною
Фото: instagram
Тоня з дочкою Ніною
Коли ти зрозуміла, що вагітна?

Такі речі не забуваються. Відчуттів ніяких не було, тільки підозра. Пішла на УЗД без Арсена для підтвердження. Приїхала додому і сказала! Він обійняв мене, довго не відпускав, взяв за животик і сказав "привіт". 

Арсен колись говорив, що він освідчувався тобі, а ти відмовляла, чому?

Це був жарт, Арсен мені ніколи ще не освідчувався. Це був перший і останній раз. Для мене це було неочікувано, справжній сюрприз! Я таку емоцію відчула: позитивну, як шок, що про весілля надовго забула. Ідеальне весілля для мене – тільки для своїх друзів, людей, які щиро порадіють за нас. Важкість мати чоловіка з шоу-бізнесу полягає в тому, що він часто відсутній вдома. А мати наполеглевих фанаток - це частина успіху, я ці речі розумію.

Тоня Матвієнко и Арсен Мірзоян зараз готуються до гучного весілля
Фото: instagram
Тоня Матвієнко и Арсен Мірзоян зараз готуються до гучного весілля
Минулого року на нацвідборі до Євробаченні була ти, цього року – твій Арсен. Обоє не пройшли - як переживала невдачу?

Для мене це не невдача. Потрапити у відбіркові - я вважаю, що це достойно і перспективно. Те, що ні я, ні Арсен не поїхали представляти країну, мене зовсім не засмутило. Є над чим працювати, рухатися далі. Мої невдачі - це моя лінь, пов'язана з навчанням, розвитком своєї особистості. А мої найбільші досягнення - це мої діти. 

Над чим працюєш зараз?

Нещодавно вийшов мій етно-електронний проект ANTONINA project. В музичних треках я використала вокал моєї бабусі Антоніни. Її голос був акапельно записаний ще у 70-х роках, а я тільки зараз змогла заспівати разом з нею.

На рахунку нашої команди – всеукраїнський тур "Тобі".

ANTONINA project
Фото: instagram
ANTONINA project
Про що ти зараз мрієш?

Про свої мрії не розповідаю, не можна! Мій секрет успіху - йти до своєї мрії впевнено! Бути поруч з тими людьми, які в тебе вірять, бути позитивною і з великим серцем! Моя порада молоді: розвиватися і ризикувати. Проявляйте наглість і ні про що не шкодуйте. Зараз саме час будувати фундамент, для щасливого майбутнього!

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram